Кухня Продукти

Чи варто готувати домашні консерви?

Хтось нещодавно сказав мені, що приготування домашніх консервів – марна трата часу. Тому що все у магазинах їх можна купити.

Звичайно, все можна знайти в магазинах, але ми не знаємо, чи овочі чи фрукти з цієї банки росли біля шосе і чи були вони насичені важкими металами? Чи, можливо, купуючи банку варення чи маринованих огірків, ми знаємо, як вирощувалися ці фрукти та овочі? Чи були вони із хімікатами? Скільки цукру, солі, оцту у цих препаратах? Рекомендуємо переглянути багато життєвих порад на цьому сайті moe-misto.cv.ua.

Чи варто готувати домашні консерви?

Я не люблю більшість баночних продуктів, які ви можете знайти у магазинах. Звичайно, ви можете сказати, що я прискіплива людина, але, можливо, у мене теж є сенс. Мій маленький мозок каже, що якщо у мене є власна садова ділянка, і я дбаю про фрукти та овочі, я вирощую на ньому, я знаю, що це місце далеко від вихлопних газів. У цих фруктах та овочах також немає хімічних добрив, тому що ми просто не використовуємо такі добрива у нашому саду. Крім того, на смак, якщо ви можете взяти банку з пристрастю, радістю, справжнім задоволенням та серцем, та порівняти її з тим, що я знайду у банку з магазину, це неймовірна різниця.

Що? Смак. Я напевно звик до смаку фруктів та овочів з моїх банок. Наприклад, я не можу приготувати смачні огірки у банках на зиму. Я думав, що у моєму місті була погана якість води, тому для маринування огірків у банках на зиму я купив 5-літрові пляшки води у пляшках. Але це також не допомогло. Іноді, коли я роблю якийсь розсіл для зимових банок або за новим рецептом, виявляється, що це не той смак, на який я очікував. Однак це зовсім не заважає мені шукати вишуканих страв та готувати домашні консерви на зиму.

На даний момент у моїй садовій ділянці у мене немає всіх фруктів та овочів, які я хотів би мати. В даний час у літній сезон я часто купую фрукти та овочі, які я не вирощую на ринку, у місцевих фермерів-садівників, яким довіряю.

Чи варто готувати домашні консерви?

Чи варто робити домашні приготування?

Хтось може сказати, що приготування домашнього консервування не окупається. Тому що, якщо у вас немає власних фруктів та овочів, вам доведеться їх купувати. Крім того, потрібно купити банки, кришки, що загвинчуються, пляшки, цукор, сіль, оцет. І вам доведеться витрачати час на приготування домашніх консервів.

Коли йдеться про купівлю фруктів та овочів, у високий сезон, тобто коли є багато цих овочів та фруктів, вони за дуже привабливими цінами. Цукор влітку також привабливий у супермаркетах. А як щодо банок, пляшок та кришок? Варто збирати банки та пляшки з кришками з майонезу, гороху та моркви чи інших страв, які ви їсте. Я також рекомендую попросити друзів та сім’ю зібрати банки з кришками. Тоді ви зможете зібрати досить велику колекцію баночок для приготування домашнього консервування за дуже низькою ціною або навіть безкоштовно.

Related posts

Leave a Comment

Ми використовуємо файли cookie для найкращого представлення нашого сайту. Продовжуючи використовувати цей сайт, ви погоджуєтеся з використанням файлів cookie.
Погоджуюся